Paketi

Once GNU is written, everyone will be able to obtain good system software free, just like air.

-Richard Stallman

Poslovisrbija je besplatna platforma za oglašavanje.

 • Standardni paket

  0.00дин.
  • This plan includes 5 jobs
  • Jobs are posted for 365 days
  • Vidljiv na početnoj stranici
  • Svi podaci vidljivi
  • Slabo rangiran na Google-u
  Add to cart
 

PREDNOSTI OGLAŠAVANJA NA NAŠOJ PLATFORMI

Dodatak za naš sistem, koristimo odličan alat za praćenje svih radnji na našoj platformi, mnogo brža pretraga baze podataka, jednostavniji sistem za oglašavanje i konkurisanje poslova, u cilju uštede vremena.

Više oglasa u jednom paketu

Jedna od stvari na koje smo ponosni je mogućnost postavljanja više oglasa u okviru izabranog paketa. U okviru jednog paketa po ceni od jednog oglasa vi dobijate mogućnost da postavite više oglasa. Uz svaki oglas dobijate osnovni profil, kako bi se korisnici bolje upoznali sa vama (obavezno nam se javiti ukoliko želite ovu opciju, ona vam je uvek na raspolaganju).

Brzo i jednostavno

Nakon popunjenog formulara naš tim proverava da li tekst oglasa ispunjava sve norme a zatim se oglas objavljuje. Ovaj proces, iako zahtevan, automatizujemo kako bi što pre bio vidljiv vašoj potencijalnoj publici.

Neograničen unos teksta

U cilju najbolje promomcije vašeg oglasa mi ne limitiramo broj karaktera unetog teksta. Možete biti slobodni da što bolje opišete svoju ponudu kako bi zadobili što više interesenata. U okviru samog oglasa je potreban unos heder slike (slika radnog okruženja), kao i logo firme (veličina do 1 mb. sa max. rezolucijom 150×150).

Postavite svoj oglas sada a naknadno se pretplatite

Postavi Oglas