G4S Secure Solutions

internet adresa:

http://www.g4s.rs

adresa:

Bulevar Peka Dapčevića 32

grad:

Beograd

država:

Srbija

PIB:

100372941

matični broj:

06043429

G4S Secure Solutions d.o.o.


G4S Secure Solutions Srbija predstavlja nacionalnog lidera u industriji obezbeđenja. Kombinacijom iskustva naše matične kompanije i naše poslovne filozofije, G4S Secure Solutions Srbija uživa ugled stabilnog partnera na tržištu obezbeđenja u Srbiji, koji pruža svojim klijentima usluge najvišeg kvaliteta. Naše klijente čine banke i korporacije, industrijske kompanije, kao i maloprodajni lanci, javne institucije i fizička lica. Naši klijenti nam poveravaju svoju bezbednost i bezbednost svoje imovine

Usluge


Usluge fizičkog obezbeđenja – zaštita imovine i lica obuhvataju tradicionalne vidove statičkog obezbeđenja objekata kao što su banke, hotelski, industrijski, poslovni i prodajni objekti, ambasade i rezidencijalni objekti. Usluge fizičkog obezbeđenja trenutno pružamo za više od 150 klijenata.

U Srbiji koristimo naše globalno iskustvo da svojim klijentima pružimo najbolja rešenja za bezbednost. Iz procenu rizika za isporuku, mi radimo u partnerstvu sa vladama, malim firmama i velikim organizacijama da pruže integrisana rješenja na izazove sigurnosti.

Oglasi za posao

    There are currently no vacancies.